Videointervju med Ida Adée Olsson 21/9 2016

Ida Adée Olsson besökte Mediahuset

Adée eller Ida Olsson som hon egentligen heter är sångerska, rappare och producent från Öland. Hennes karriär tog fart förra sommaren med singeln ’Woman’ som officiell låt för den politiska jämställdhetskonferensen Nordiskt Forum i Malmö. Där uppträdde hon bland annat live på Malmö Arena och TV4 Nyhetsmorgon. Adée har turnérat i USA och Sverige, där hon bl a uppträtt för Sveriges kungafamilj. Adée jobbar nu med sitt debutalbum och har under 2015 medverkat på Canadian Music Week i Toronto och är bokade till New Skool Rules i Rotterdam.

Ida Adée Olsson var hos oss förra veckan och Emma gjorde en videointervju med henne. På Lördag har Ida releseparty för sin nya singel på Söderporten.

– Soundet kommer att vara en blandning av soul, hiphop och pop och temat i låtarna är mina tankar kring hur det är att vara kvinna i Sverige i dag. Det är alla sidor av att vara kvinna som jag har velat skriva om. Låten ” All I got” till exempel handlar om prestationsångest så det handlar om styrka och prestationsångest och allt där emellan kan man säga. För mer information gå in på www.adeeofficial.com