• 11 september, 2017Ljusmanifestation i Kalmar av Joakim Hammar, Johanna Rydkvist,

  Den 10:e september samlades folk klockan 19:00 på Stortorget för att uppmärksamma den Internationella Suicidpreventiva-dagen, och för att minnas alla de som tog sitt liv förra året. Därefter vandrade vi tillsammans till Stadsparken där vi möttes av en stig av ljus och även fick tända egna ljus och samtala i stillhet… Sammanlagt tändes 1478 ljus, där..

 • 7 september, 2017Fantastiska föreläsningen: Min man blev min fru av Joakim Hammar, Ulrika Lindrooz,

  Nathalie Åhlund Bor i: Trekanten Gift med: Mia sedan 1987 3 barn och hund 9 barnbarn Jobbar på HSB Sydost Det hela var från början en stor hemlighet, det började med att han provade hans mammas kläder som liten, men det var ju inte riktigt läge då. När han var 12-13 år träffade han sin..

 • 28 augusti, 2017Sommaruppträden 2017 av Emma Lindblad,

  Många uppträden och dans var det i Kalmar sommaren 2017 och jag var på några av dem. Sannex på Skälby loge Jag var på dans på Skälby loge när Sannex var där och de är några av mina favoriter bland dansband. Jag var glad över att få träffa dem efter dansen, och när jag tänkte..

 • 24 maj, 2017Slutspel i Sverigeserien Rullstolsinnebandy av Emma Lindblad,

  Vi bevakade Slutspel i Sverigeserien Rullstolsinnebandy. Resultat: 1. Nacka 2. Eskilstuna 3. Göteborg 4. Calmif Knights

 • 17 november, 2016Mänskliga Rättighetsdagarna av Joakim Hammar,

  Idag startar Mänskliga Rättighetsdagarna i Malmö - Det handlar om dina rättigheter! Mänskliga rättigheter ska gälla alla alltid – men vilka är rättigheterna? Hur påverkar de dig i vardagen? Hur får du reda på dina rättigheter? I dag får civilsamhället och aktivister rycka in när staten brister i sitt ansvar att tillgodose de mänskliga rättigheterna...

 • 28 oktober, 2016Psykiatridagen 2016 av Mediahuset Kalmar,

  Vi deltog på Psykiatridagen Igår deltog Mediahuset Kalmar på Psykiatridagen i Kalmar som är ett samarbete mellan Landstinget i Kalmar län och länets brukar- och närståendeföreningar. Där fanns det bord i foajén med olika representanter för brukarföreningar och andra organisationer som personligt ombud, anhörigstödjare. Det var en trevlig stämning med mycket folk, bland annat så..

 • 3 oktober, 2016Adées releaseparty – Känslofyllt! av Joakim Hammar,

  Adées releaseparty på Söderport Det är releasefest för öländska Adees debutalbum Addicted på Söderport, det är ett jättebra känslofyllt och kraftfullt uppträdande och en skön mix av glada människor. och det blir både känslomässigt och familjärt Adée säger det som behövs sägas om feminism och jämställdhet, hon beskriver det så enkelt som det faktiskt är...