• 21 september, 2017iPhone firar 10 år av Christopher Ekman,

  ” De senaste tre åren har Iphone-telefonerna sett ungefär likadana ut, därför förväntar sig många en uppdaterad design. En kompakt telefon med stor skärm är att förvänta sig. – Apple har ganska hårt tryck på sig att skapa en produkt med en ny design, säger Joel Oscarsson. Men vad ska den nya telefonen heta? Det..

 • 14 oktober, 2016Teknikrecension: iPad Golvstativ av Jonas Abrahamsson,

  Privat eller kommersiell användning Ett iPad golvstativ kan användas både till privat användning i vardagsrummet eller till kommersiell användning. Till exempel på mässor och liknande. Det kan också användas för rullstolsburna personer eller bara sitta på en stol med det höj och sänkbara stativet. Enkelt att montera i olika storlekar Det är enkelt att montera en..

 • 7 oktober, 2016Nya Ipad Pro 2016 av Jonas Abrahamsson,

  Mediahuset testar Nya Ipad pro 2016: Vi på Mediahuset har testat Ipad pro 9.7 tum med 32 GB minne och 128 GB lagring. Den är mycket lätt att använda, till b la att läsa tidningen med bara en fungerande arm som jag har. Tillsammans med den fina skärmen och supergrafiken är Ipaden extremt lätt endast 713..

 • 29 september, 2016Teknikrecension: Smartwatch – Urban LG Smartwatch av Jonas Abrahamsson,

  Jag har en Smartwatch och tycker att den fungerar jättebra, den fungerar till b la Android telefoner. Allt man har på telefonen fungerar till klockan, kontakter, musik m.m. Det går att svara när det ringer, prata i klockan eller telefonen, få sms i klockan + fb inlägg, Man kan också skicka sms från klockan. Finns mycket hjälpmedel b..