Teknik

 • iPhone firar 10 år 21 september, 2017 av Christopher Ekman
  ” De senaste tre åren har Iphone-telefonerna sett ungefär likadana ut, därför förväntar sig många en uppdaterad design. En kompakt telefon med stor skärm är att förvänta sig. – Apple har ganska hårt tryck på sig att skapa en produkt med en ny design, säger Joel Oscarsson. Men vad ska den nya telefonen heta? Det… Läs mer..
 • Playstation 4 Pro 21 februari, 2017 av Christopher Ekman
  Kort förklarat är det en uppdaterad version av Playstation 4, men nu klarar den av 4k och hdr-teknik. Dessutom har den mer kraft under huven, vilket gör att utvecklarna bland annat kan lägga in fler grafiska detaljer och få spelen att flyta bättre. Men i nuläget klarar Playstation 4 Pro inte riktigt av att driva… Läs mer..
 • Teknikrecension: iPad Golvstativ 14 oktober, 2016 av Mediahuset Kalmar
  Privat eller kommersiell användningEtt iPad golvstativ kan användas både till privat användning i vardagsrummet eller till kommersiell användning. Till exempel på mässor och liknande. Det kan också användas för rullstolsburna personer eller bara sitta på en stol med det höj och sänkbara stativet.Enkelt att montera i olika storlekarDet är enkelt att montera en iPad på i… Läs mer..
 • Nya Ipad Pro 2016 7 oktober, 2016 av Christopher Ekman
  Mediahuset testar Nya Ipad pro 2016: Vi på Mediahuset har testat Ipad pro 9.7 tum med 32 GB minne och 128 GB lagring. Den är mycket lätt att använda, till b la att läsa tidningen med bara en fungerande arm som jag har. Tillsammans med den fina skärmen och supergrafiken är Ipaden extremt lätt endast 713… Läs mer..
 • Teknikrecension: Smartwatch – Urban LG Smartwatch 29 september, 2016 av Mediahuset Kalmar
  Jag har en Smartwatch och tycker att den fungerar jättebra, den fungerar till b la Android telefoner.Allt man har på telefonen fungerar till klockan, kontakter, musik m.m.Det går att svara när det ringer, prata i klockan eller telefonen, få sms i klockan + fb inlägg,Man kan också skicka sms från klockan. Finns mycket hjälpmedel b la för epilepsi… Läs mer..